9 листопада 2023 09:33

"Чудовий вечір для українця": огляд іспанських ЗМІ на феєричну гру Луніна за "Реал" у матчі проти "Браги" в ЛЧ

Воротар національної збірної України Андрій Лунін після тривалої перерви знову з’явився у стартовому складі мадридського Реалу та провів блискучий поєдинок.


Наш співвітчизник замінив у стартовому складі «вершкових» на гру проти Браги в Лізі чемпіонів (3:0) Кепу Аррісабалагу, котрий отримав пошкодження на перематчевому тренуванні, і допоміг команді розтрощити суперника, відбивши пенальті на початку поєдинку.


Гру Луніна високо оцінили не лише вболівальники Реала, а й наші колеги з Іспанії.


Сайт sport-express.ua провів ранковий моніторинг іспанських спортивних ЗМІ:


Marca – 10/10


"Сюрприз в одинадцятці Реала... після травми Кепи на розминці. Український воротар повернувся до стартового складу, провівши останні 13 матчів на лаві запасних. Ніч можливостей. Лунін знає, що за шанс потрібно хапатися обома руками, і вже на 5-й хвилині він вирішив врятувати Реал, відбивши пенальті від Джало.


У другому таймі не було роботи. Те, що потрібно від воротаря Реала: суперник вдарив по воротам лише один раз... ти зупинив удар їх і йдеш далі. Гра українця стала ключовою для впевненої перемоги, яка забезпечила Реалу вихід до раунду плей-оф. Голкіпер залишив останню картину матчу, здійснивши справжній сейв, щоб зберегти чистий аркуш. Місія виконана... поки камери фокусувалися на дуже усміхненому Куртуа".


As


"Матч виявився сповнений непередбачуваних подій. Кепа зламався на розминці, і Лунін знайшов другий шанс, якого, можливо, не очікував. Перш ніж Мадрид розгадав план Браги, арбітр призначив пенальті у ворота Луніна. Це був непотрібний удар, який виявився марним, оскільки український голкіпер парирував удар іспанця з точки від Джало. Другий чудовий сейв він здійснив у компенсований час. Чудовий вечір для українця".


Андрій Лунін провів в поточному сезоні за Реал три поєдинки в усіх офіційних турнірах: один пропущений гол.