7 листопада 2023 21:28

"Аль-Іттіхад" може звільнити Ешпіріту Санту через конфлікт із Бензема. Тренер і нападник кричали та ображали один одного у перерві матчу ЛЧ Азії

У матчі 4-го туру групового турніру Ліги чемпіонів Азії іракський клуб "Аль-Кува Аль-Джавія" обіграв аравійський "Аль-Іттіхад" - 2:0.


У перерві гри головний тренер саудівців Нуну Ешпіріту Санту дорікнув своїм гравцям у їхньому ставленні до справи. Коуч також розкритикував Каріма Бензема за його ставлення до партнерів по команді. Після цього нападник підвищив голос на тренера, і вони почали кричати та ображати один одного на очах інших гравців.


Керівництво клубу у цьому конфлікті стало на бік Каріма. Вони вже розглядають потенційних кандидатів замість Нуну. Керівники шукають французького тренера, щоб догодити Бензема та Канте.


Головним варіантом є Зінедін Зідан, який раніше відмовлявся очолити клуб. Також саудівцям приписують інтерес до кандидатури Лорана Блана.


Зазначається, що «Аль-Іттіхад» вже шукає найкращий спосіб, як домовитися з Нуну, оскільки у разі звільнення клубу доведеться виплатити йому велику грошову компенсацію.


З останніх 9 ігор «Аль-Іттіхад» виграв лише 2. На даний момент команда посідає 6-е місце в чемпіонаті Саудівської Аравії.