7 листопада 2023 14:47

"Я його навіть не знаю". Канчельскіс різко відреагував на чутки про прихід Едмара в "Тобол"

Генеральний директор Тобола Андрій Канчельскіс прокоментував інформацію про те, що колишній головний тренер Металіста 1925 року Едмар очолить клуб із Казахстану.


В понеділок, 7 листопада, пресслужба Металіста 1925 повідомила, що головний тренер команди Едмар покинув команду через пропозицію з-за кордону.

За інформацією сайту «Український футбол», спеціаліст має очолити Тобол. Також у ЗМІ з’явилася інформація, що Едмар є креатурою гендиректора казахського клубу Андрія Канчельскіса.

У коментарі FanDay.net функціонер прокоментував дану інформацію.

«Вперше про це чую. Я взагалі з Едмаром не знайомий і жодного разу з ним не спілкувався. Як я можу запросити тренера без відома Акіма?»

Канчельскіс підкреслив, що не вів перемовин з екскоучем харків’ян.

«Я не маю права на це і жодних переговорів не веду. Нехай ці інтригани, які таке пишуть, займуться своєю справою і перевіряють інформацію. Принаймні, я з ним точно переговори не веду. Я його навіть не знаю».

Також Канчельскіс висловився щодо майбутнього в клубі чинного наставника команди Міліча Чурчича.

«У Чурчича закінчився контракт. Але всі рішення клуб погоджуватиме з губернатором області. Поки що жодних зустрічей та розмов з ним не було. Писаки, досить займатися інтригами! Я взагалі не розумію, звідки взялася ця інформація», – заявив функціонер.