7 листопада 2023 13:49

Фердинанд про скарги "Арсеналу" на суддівство: "Вони вийшли у боксерських рукавичках, але навіть не згадали момент із Хавертцем. Це чиста червона"

Ріо Фердинанд прокоментував критику суддівства з боку «Арсеналу».


Нагадаємо, після матчу з «Ньюкаслом» (1:0) тренер «Арсеналу» Мікель Артета жорстко розкритикував суддівство Стюарта Еттуелла та рішення зарахувати гол суперника. Іспанець, зокрема, сказав: «Мені соромно, що гол «Ньюкасла» не скасували у лізі, яка вважається найкращою у світі. Я 20 років у цій країні, і тепер мені соромно. Ганьба».

Лондонський клуб підтримав тренера у своїй заяві: «Неприпустимі помилки. АПЛ – найкраща ліга у світі, і вона заслуговує на краще».

«Арсенал» вийшов у боксерських рукавичках – рукавичках UFC. Але треба сказати їм «до побачення» з огляду на момент, коли Хавертца не видалили. Це чиста червона картка, хлопці. Це навіть не спірний момент – червона картка. Це не було згадано в заяві.

Ці ігри – палиця з двома кінцями: ти щось виграєш, щось втрачаєш. Ти приймаєш якісь рішення, а якісь ні. Епізод із Хавертцем навіть не згадувався [у їхній заяві]», – сказав колишній захисник «Манчестер Юнайтед» в ефірі ютуб-каналу Vibe With Five.