5 листопада 2023 23:51

"Ювентус" мінімально переміг "Фіорентину"

Одне з найбільш принципових протистоянь у Кальчо закривало програму недільних матчів 11-го туру. Ювентус приїхав на Артеміо Франкі, де його щиро ненавидять. Тіфозі були б щасливими, якби їхні улюбленці перервали серію невдач саме у матчі з туринцями.


Як і очікувалося, Фіорентина значно більше тримала м'яч. Вона це любить, а підопічні Массіміліано Аллегрі від такого відмовляються, як тільки є можливість. Ба більше, сьогодні Ювентусу пощастило опинитися в максимально комфортних умовах. Вже на 10-й хвилині гості провели класну комбінаційну атаку, яку точним ударом завершив Міретті. Більше атакувати необхідності не було.


Якщо у Юве гольовий удар так і залишився єдиним у першому таймі, то Фіорентина активно тероризувала Щенсни. Поляк виручив після удару Гонсалеса, а сейв після штрафного у виконанні Бірагі – це взагалі фантастика! "Фіалки" повинні шкодувати за цими втраченими нагодами, адже по перерві "Стара синьйора" майстерно засушила гру. Перспективний момент ударом завершив К'єза, але там, схоже, був офсайд.


Господарі, втомившись шукати шлях до воріт суперника, почали лупити по них здалеку. Як ми знаємо, загрози після таких спроб небагато. От і маємо, що ударів у Фіорентини багато, але жоден із них не став результативним. Ювентус дотерпів і здобув четверту перемогу поспіль. Туринці набрали 26 очок і не дозволили Інтеру піти у відрив. Команда Макса Аллегрі за останні шість матчів не пропустила жодного гола. Фіорентина наразі має серію з трьох поразок, але продовжує триматися в зоні єврокубків.


"Фіорентина" - "Ювентус" 0:1


Гол: Міретті 10


"Фіорентина": Терраччьяно, Парізі, Раньєрі (Міна 89), Кварта, Бірагі, Мандрагора, Артур (Соттіл 77), Барак (Бонавентра 59), Н. Гонсалес, Бельтран (Нзола 46), Куаме (Іконе 77)


"Ювентус": Щенсни, Гатті, Бремер, Ругані, МакКенні, Локателлі, Міретті (Камбіазо 61), Рабіо, Костич, Кен (Влахович 68), К'єза (Мілік 68)


Попередження: Раньєрі 83 – Рабіо 43, Кен 48, Гатті 58