4 листопада 2023 12:40

Олег ДУЛУБ: "Я з дитинства вболівав за київське "Динамо"

Головний тренер черкаського ЛНЗ Олег Дулуб дав ексклюзивне інтерв’ю, розповівши, хто буде у призерах чемпіонату України.


- Якою буде трійка призерів нинішнього чемпіонату?


– Знаєте, я з дитинства вболівав за київське Динамо. Я дуже сподіваюся, що київське Динамо проб’ється. Напевно, збереже свої позиції Шахтар, тому що новий тренер, нові футболісти і завжди є хороший адміністративний резерв. На даний момент я скажу, що в трійці може бути Житомир. За грою і самовіддачею ще, звичайно, Кривбас.


- Яке місце посяде ЛНЗ?


– Складне питання. Я можу вам сказати це десь ближче до грудня, або коли ми зіграємо хоча б ще 2-3 матчі. Зараз мені потрібно просто зрозуміти, як ми зможемо ось цю ось пройти дистанцію.


- Яке місце ЛНЗ ви вважатимете для себе успіхом?


– Скажу так, жартома - у призерах. Це буде дуже добре. У мене принцип простий - ніколи не дивлюся вниз. Навіть якщо команда перебуває на останньому місці, все одно не дивлюся вниз. Там же дивитися нікуди. Коли ти починаєш підніматися вгору по турнірній таблиці, у тебе тільки один орієнтир - вгору. Тоді ти стоїш на висоті, кажуть, що для того, щоб не впасти, то потрібно дивитися вгору. Те ж саме тут - ти набираєш очки: одне, три і так далі. Ідеш угору, рухаєшся. Навіть якщо програєш, ти маєш дивитися вгору, а не дивитися, хто там знизу. Будеш дивитися, хто там знизу, опинишся нижче за них.


Фото - ПФК "Львiв"