2 листопада 2023 21:48

"Мені його не шкода". Відомий український тренер з динамівським минулим розкритикував Мілевського

Екстренер низки українських клубів Володимир Мазяр поділився думками стосовно колишнього нападника Динамо Артема Мілевського, який нещодавно був у комі.


Нещодавно Олександр Алієв розповів, що екснападник київського Динамо Артем Мілевський вийшов із коми та вже йде на поправку.

Колишній головний тренер кількох українських клубів Володимир Мазяр прокоментував ситуацію з ексзіркою УПЛ.

«Жаліють хворих людей, убогих, зараз є кого жаліти в такий час. Мені його не шкода, чесно. Тому що якщо ти маєш яй*я, ти повинен мати їх до кінця. А ті коми, слюні, викидувати то в пресу, що він в такому стані...

Треба зібратися. Люди вилазять з хвороб, рятуються від раку. У мене був воротар Літовченко, я досі спілкуюся, ну пацан зібрався і переміг ту хворобу».

Сергій Літовченко виступав під керівництвом Мазяра в казахському Акжаїку. Голкіпер завершив кар'єру через лімфому.

Спеціаліст також звернувся до Мілевського та згадав епізод зі свого життя.

«Ти маєш бути мужиком, ти ж Мілевський, ніхто не буде вже ду*у тобі підтирати в такому віці, ти маєш трошки теж дивитися, що хочеш далі. Тим паче в тебе є батьки, родичі, ну заради них.

Я ніколи не буду жаліти таких людей. Я знаю по собі: були періоди коли ти прокидаєшся з «будуніща» і сам собі кажеш «Що ти твориш?». Треба «квартирку» час від часу закривати в голові», – сказав Мазяр для ютуб-каналу «Брутальний футбол».

Володимир у 1999 році перейшов до Динамо та виступав за другу команду киян і навіть потрапив до розширеної заявки на Лігу чемпіонів 1998/99, коли команда Валерія Лобановського дійшла до півфіналу турніру.


За свою тренерську кар'єру Мазяр працював у Сталі (2013-2016), Вересі (2016-2017), Русі (2017), Поліссі (2017), Акжаїку (2017-2018 і 2021-2022), ФК Гірник-Спорт (2019) та ПФК Львів (2019).