2 листопада 2023 19:23

Нані про МЮ: "Зараз у команді більше талантів, ніж у наш час, можливо. Але немає ні самопожертви, ні бойового духу – справжні зірки повинні переламати гру"

Нані вважає, що гравцям МЮ не вистачає вольових якостей.


Учора "Манчестер Юнайтед" вилетів із Кубка англійської ліги, програвши "Ньюкаслу" з рахунком 0:3. «МЮ» програв 8 із 15 матчів сезону – подібного не було з 1962 року. Також «МЮ» вперше з сезону-1930/31 поступився 5 із 10 домашніх ігор.

«Коли ми грали в «Манчестер Юнайтед», однією з особливостей клубу було те, що можна було пропустити тричі за 15 хвилин, коли до кінця гри залишається 10 хвилин – і тоді можна було побачити, що таке сила духу. Йшлося вже не про талант, а про те, щоб забити м'яч у ворота. Ми робили те, що було потрібне.

Зараз, спостерігаючи за грою «МЮ», можна побачити багато талановитих гравців, може навіть більше, ніж у наш час – з точки зору техніки всі вони обдаровані. Але у грі немає ні самопожертви, ні бойового духу... Справжній гравець, зірка «Манчестера», має переламати гру – нічого не вийде, якщо цього не зробити», – сказав колишній гравець «Манчестер Юнайтед» у подкасті 1 PARA 1.