2 листопада 2023 12:03

"Театр мрії" перетворився на "Театр нічого". Футболісти МЮ були в шоці, гра плачевна. Ми бачили це раніше, досить". Невілл після 0:3 від "Ньюкасла"

Гарі Невілл розкритикував "Манчестер Юнайтед" після поразки від "Ньюкасла".


Манкуніанці вилетіли з розіграшу Кубка англійської ліги, зазнавши поразки з рахунком 0:3.


«Вчора ввечері на шляху до тунелю я зустрівся з Деном Ешуортом. Він перетворив структуру Футбольної асоціації Англії, підготував Брайтон до цього неймовірного періоду успіху і тепер заклав міцний фундамент для нових власників Ньюкасла.

Він компетентний, висококваліфікований та знає, що робить. Працюватиме зі своїм тренером, командою з підбору гравців та іншими відділами злагоджено та спокійно. В останніх двох матчах «Манчестер Юнайтед» грав із двома клубами, які створили відповідні футбольні відділи для підтримки команди на полі та за його межами.

"Юнайтед" - повна протилежність. Ми не маємо спортивного директора! Я часто приїжджав на стадіон «Ньюкасла» і співчував їх чудовим уболівальникам, коли через Майка Ешлі у них вичерпалися енергія та ентузіазм. На це було боляче дивитись.


Минулої ночі ми бачили, як "Театр мрії" ("Олд Траффорд") перетворився на "Театр нічого". Кожен фанат «Юнайтед» відчував нудьгу та байдужість. На полі гравці в шоці, гра була плачевною, а тренер перебував у тяжкому становищі на наших очах. Ми бачили це раніше, знаємо, чим це закінчується, і з нас досить», – написав колишній захисник «Манчестер Юнайтед».