1 листопада 2023 19:59

"Дніпро-1" здобув впевнену виїзну перемогу над "Рухом"

У середу, 1 листопада, у Львові на стадіоні «Арена Львів» відбувся матч п'ятого туру Української Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграли львівський Рух і дніпровський Дніпро-1. Матч завершився перемогою команди Юрія Максимова з рахунком 2:0.


Дніпро-1 активно пішов в атаку і забив доволі швидкий гол. На 16-й хвилині Філіппов спочатку дав передачею до правого флангу штрафного пробити Гуцуляку, але той не переграв Герету, після чого форвард добив.


Пройшло десять хвилин і рахунок став 2:0 на користь команди Максимова. Піхальонок із глибини набіг під передачу під удар від Філіппова на вхід до лівого флангу штрафного.


Друга половина гри пройшла без забитих м’ячів.


Фінальний свисток зафіксував перемогу Дніпра-1 над Рухом з рахунком 2:0.


Після сьогоднішнього матчу команда Максимова набрала 24 очки та обійшла Шахтар у турнірній таблиці чемпіонату України, зайнявши третю сходинку.


Рух має 20 залікових балів та перебуває на п’ятому місці.


У наступному турі УПЛ Дніпро-1 зіграє проти Олександрії. Гру заплановано на 6 листопада.


Рух того ж дня поміряється силами з Оболонню.


"Рух" - "Дніпро-1" 0:2


Голи: Філіппов 17, Піхальонок 27


"Рух": Герета — Роман, Слюбик, Дідик, Сич — Едсон — Пастух, Сапуга (к) — Рунич (Квасниця 53), Климчук (Соломон 75), Теслюк (Карабін 75).


"Дніпро-1": Кінарейкін — Мірошніченко, Сарапій, Сваток (к), Адамюк — Рубчинський (Горбунов 83), Бабенко — Лєднєв (Віктінью 65) , Піхальонок (Кравець 89), Гуцуляк — Філіппов.


Попередження: Теслюк 33, Слюбик 63 - Піхальонок 21, Гуцуляк 75, Мірошніченко 84