27 жовтня 2023 09:50

"Я не розумів Поворознюка та його людей": хавбек "Вереса" відверто висловився про зйомки серіалу "Футболіст"

Півзахисник рівненського Вереса Андрій Близниченко розповів про зйомки серіалу «Футболіст», автором якого був екс-форвард рівненської команди та відомий спортивний журналіст Дмитро Поворознюк.


Дмитро Поворознюк протягом двох попередніх сезонів знімав документальний серіал «Футболіст» про Верес і одночасно вважався у заявці рівненської команди як нападник.


Хавбек червоно-чорних Андрій Близниченко відверто висловився про процес зйомок серіалу в інтерв'ю сайту Український футбол.


«Це прикольна ідея зняти серіал про команду. Тепер у кожному місті, де ти з'являєшся, люди тебе впізнають та вітають. Однак у деяких випадках Дмитра та людей, які працювали з ним, я відверто не розумів.

Бували моменти, які не треба було знімати, а вони показували на всю країну. Це стосується і тренерів, і футболістів».


Близниченко також згадав історію, що сталася між ним та Поворознюком.


«Особисто я давав йому інтерв'ю, коли прийшов до команди. Ми зняли півтори чи дві години матеріалу. Більшість із того, що я сказав, Дмитро чомусь вирізав. Він вставив у серію лише те, на чому йому було вигідно, як говорячи «хайпанути».


Я йому потім казав: «Дімо, це негарно. Ти порізав так, що люди подумають, що я приїхав із зайвою вагою 180 кг. Типу ходить тут якийсь круглий адміністратор… Навіщо це було робити?». Він усе зрозумів, і в результаті ми потиснули один одному руки», – сказав Андрій.


Фото: НК "Верес"