26 жовтня 2023 19:02

"Його ми точно не розглядали". Президент "Вереса" назвав тренера, який не очолить клуб

Президент Вереса Іван Надеїн прокоментував чутки навколо майбутного Сергія Лавриненка на посаді головного тренера та назвав спеціаліста, якого вони точно не розглядають.


Нещодавно повідомлялося, що Верес поставив ультиматум головному тренеру команди Сергію Лавриненку, який для того, щоб залишитися на посаді повинен обов'язково перемагати у матчі з Минаєм.

Також клуб розглядав свого віцепрезидента В'ячеслава Шевчука як можливу заміну Лавриненку, але той відмовився, що пізніше особисто і прокоментував.

Президент Вереса Іван Надеїн в ексклюзивному інтерв'ю для сайту «Український футбол» запевненив, що клуб не мав ідеї призначати Шевчука головним тренером.

«Я не знаю, звідки у вас така інформація, адже наглядова рада була закритою. Я б не довіряв таким інсайдам. Шевчука ми точно не розглядали. Він сам вам розповів, що в даний момент не хоче бути тренером».

Також функціонер прокоментував новини навколо ультиматуму Лавриненку на матч з Минаєм.

«Найближчий матч вирішальний для Вереса в багатьох аспектах, як і для Минаю. Це матч з прямим конкурентом за виживання, тому нічия не буде влаштовувати ні одну з команд.

Може у вас є інсайдерська інформація по Минаю, чи буде ця гра вирішальною для Шарана? Такі інсайди може у себе вдома будь-хто кліпати. Даю вам конкретну відповідь: наглядова рада не розглядала такі варіанти», – сказав Надеїн для «УФ».


Фото - НК Верес