26 жовтня 2023 14:35

"Ахметов не прийде": Фрідман перелічив власників клубів УПЛ, які пропустили зібрання

Комерційний директор Дніпра-1 В’ячеслав Фрідман в інтерв’ю сайту sport-express.ua розповів, представників яких команд не було на другій зустрічі менеджерів клубів УПЛ.


За словами функціонера, інвестор Металіста 1925 Володимир Носов зміг бути присутнім на зібранні лише в режимі онлайн.


«Носов з Металіста 1925 був присутній у телефонному режимі: він слухав і з усім погоджувався – що треба покращувати суддівство. Він також вважає себе постраждалим».


Відсутніми були президент Кривбасу Костянтин Караманіц, президент Шахтаря Рінат Ахметов, інвестор Руху Григорій Козловський та президент Колоса Андрій Засуха.


«Караманіц у закордонному відрядженні. Ахметова не було, і, гадаю, він не прийде. Козловському, мабуть, далеко їхати. Засуха обіцяв бути, але не приїхав, причин я не знаю, може, забув».


Також Фрідмана здивувала відсутність на зібранні представника Ворскли.


«Ворскла грала у цей час із Дніпром-1 (2:3), але я на зустріч прийшов, а з полтавського клубу нікого не було. Хоча Буткевич особисто всім дзвонив. Мабуть, він не знав, кого від Ворскли гукати».


Не дочекалися на зустрічі й президента Оболоні Олександра Слободяна й представника Олександрії.


«Чому не було Слободяна, незрозуміло. Минулого разу він послався на хворобу, а що сталося вчора, я не знаю. З Олександрії також нікого не було».


Фрідман заявив, що планується й третя зустріч менеджерів.


«Геннадій Буткевич скаже, коли наступна зустріч. Хотілося б, щоб третя зустріч була більш розширеною, а не так, що прийшла лише половина клубів і поговорила ні про що. Щоб ухвалювати якісь рішення, має бути кворум», – розповів функціонер.