26 жовтня 2023 12:27

Луїс Енріке: "Мілан" грав дивовижно в перші 25 хвилин, а гравці ПСЖ мали невпевненість, сумніви"

Головний тренер ПСЖ Луїс Енріке прокоментував перемогу над «Міланом» (3:0) в ЛЧ.


«Перші 25 хвилин матчу були за «Міланом», вони грали дивовижно. Ми припустилися помилок, коли втрачали м’яч, що створювало невпевненість. Ми відчували сумніви.

У «Мілана» обидва фланги дуже сильні. Вони трохи змінили свою систему на 4-4-2 і вимкнули з гри Хакімі та Дембеле, це створило труднощі. Але гол нас заспокоїв, змогли перший тайм завершити краще, ніж почали. Перші 25 хвилин не були гладкими, але ми добре адаптувалися до оборони, а гол Мбаппе дав можливість видихнути.


У другому таймі грали ліпше. Дембеле забив чудовий гол, який, на жаль, було скасовано. Ми продовжували атакувати, щоб мати більше шансів.


Не забуду ту поразку від «Ньюкасла». Знаємо, що граємо в групі смерті. Буде до останнього тяжко вийти в плей-оф, кожна команда матиме шанс.


Заїр-Емері - дивовижний гравець. Йому всього 17 років, він робить все добре на полі, будь то в атаці, захисті, агресії, техніці. Має хороше бачення гри, відчуває ворота, пас. Він є чудовим прикладом для всіх молодих людей у тренувальному центрі ПСЖ, які хочуть грати на найвищому рівні. Я, звісно, дуже задоволений його грою», - сказав Енріке.


ПСЖ лідирує у групі ЛЧ. Наступний матч - 29 жовтня на виїзді проти «Бреста» в Лізі 1.