26 жовтня 2023 10:01

"З чого багато хто взяв, що "Барса" повинна була виносити "Шахтар"?": Франков відверто оцінив матч гірників у ЛЧ

Вчора, 26 жовтня, донецький Шахтар поступився Барселоні із рахунком 1:2.


На думку Артема Франкова, Барселона не повинна була громити Шахтар, адже в іспанської команди зараз дуже серйозні кадрові проблеми.


«Я одного не розумію: з чого багато хто взяв, що Барса повинна була виносити Шахтар? Та у каталонців була вирубана вся перша команда — Педрі, Гаві, Левандовскі, Де Йонг, Кунде, Сержі Роберто!»


У журналіста такі прогнози викликали обурення, адже він категорично не згоден із такою думкою. Франков зауважив, що Барселона вперше за три роки перемогла у двох домашніх матчах поспіль.


«Хтось взагалі вникає в такі подробиці перед матчами або дивиться аби як, з коліс, котушок і кондачка?! Уперше за три роки Барса виграла два поспіль домашні матчі в ЛЧ, вітаю», — написав Франков у своєму Телеграм-каналі.


В іншому матчі квартету Н Антверпен програв на своєму полі Порту (1:4).


Після трретього туру Барса з дев’ятьма очками впевнено лідирує в групі Н. Шахтар із трьома очками іде третім. Порту, маючи шість пунктів, вийшов на чисте дуге місце, а Антверпен з нулем балів розташувався на четвертій позиції.


Наступний матч Ліги чемпіонів «гірники» знову проведуть із іспанським чемпіоном Барселоною. Поєдинок відбудеться 7 листопада.