23 жовтня 2023 19:23
4

Журналіст висловився щодо Бражка, якого розкритикував Луческу

Журналіст та коментатор Ігор Циганик в програмі "Циганик LIVE" щодо критики Мірчі Луческу на адресу Володимира Бражка.


"Бражко грав за молодіжну збірну, повернувся і, можливо, вчора зіграв не на своєму рівні. Він молодий і нестабільний хлопець, йому потрібно терпіти і чекати, він дуже хорошого рівня футболіст. Я спілкувався з багатьма фахівцями і тренерами, вони вважають, що Бражко дуже хорошого рівня футболіст, який виросте в хорошого майстра і буде коштувати великі гроші. Але зараз він нестабільний. Але треба вміти терпіти і мотивувати цих молодих хлопців, щоб вони швидше прогресували. Повернення вболівальників дасть стимул молодим гравцям".

Бражко хороший молодий гравець з якого будуть люди. Так, він ще буде помилятись, але він справді перспективний хлопець.

Питання більше в баласті типу Андрієвського і Шепелєва, які не тягнуть навіть рівень УПЛ, нічого нового не можуть дати команді, але роками знаходяться в обоймі футболістів Динамо.

Умник, Насколько я помню, когда Реал разгромил Динамо в Мадриде, тогда Юссуф в интервью жаловался после матча, что он один опорник и ему одному тяжело. Тогда к нему в пару поставили Михалика.

В чемпионский сезон в Динамо, Лусеску поставил Сидорчуку в помощь Шапаренко, которого научил ещё отбирать мячи.

В прошлом сезоне, в Заре у Бражка в опорной зоне был Батагов. И они отлично справлялись. На Евро в молодежке у Ротаня с Бражко был Бондаренко + Судаков помогал в обороне. Щас в молодежке у Мельгосы у Бражка в опорной партнёр снова Батагов. И отлично играют.

А в Динамо у Бражка... только один Бражко в опорной зоне.
Бражко играет единственного опорника в Динамо. Что он один сделает? Ему напарник нужен. Можно попробовать Рамадани, хуже уже точно не будет.
Сховати
Google, Сидорчук хоч якось справлявся, зараз навіть цей оборонний рівень вже недосяжний. Хоча два опорні у нас виникли саме через те що спочатку Вукоевич і далі по списку аж до Сидорчука самостійно центр вже не могли тягнути, як Гусін.