17 жовтня 2023 18:14

Суперник збірної України обіграв команду Петракова: Вірменія продовжила безвиграшну серію до чотирьох матчів

Товариський матч, у якому збірна Вірменії під керівництвом українського фахівця Олександра Петракова грала на виїзді проти Північної Македонії, завершився поразкою гостей (1:3).

Збірна Вірменії під керівництвом Олександра Петракова програла національній команді Північної Македонії у виїзному контрольному матчі, що відбувся 17 жовтня у Струміці (1:3).


Хазяї вийшли вперед на 43-й хвилині зустрічі – хавбек Наполі Еліф Елмас віддав передачу на форварда хорватського Хайдука Олександра Трайковського, який влучним ударом відкрив рахунок.


На 59-й хвилині м'яч після дальнього удару Елмаса влучив у штангу воріт гостей, а форвард словацького Спартака Мілан Ристовські першим встиг на добивання та забив другий гол збірної Північної Македонії.


Господарі довели рахунок до розгромного на 88-й хвилині – відзначився дебютант збірної Північної Македонії, форвард Ердон Дачі, який є одноклубником українського хавбека Сергія Сидорчука з бельгійського Вестерла.

М'яч престижу на четвертій компенсованій хвилині забив вірменський хавбек Едуард Сперцян, який виступає за російський Краснодар.


Контрольний матч

Збірна Північної Македонії – збірна Вірменії – 3:1


Голи:
Трайковські, 43, Ристовські, 59, Дачі, 88, Сперцян, 90+4