16 жовтня 2023 20:22

Олександр КАРАВАЄВ: "Ми розуміємо, що нам треба, який потрібен результат. Налаштовуємось тільки на перемогу"

Захисник збірної України Олександр Караваєв відповів на запитання журналістів напередодні матчу кваліфікації Евро-2024 проти збірної Мальти.


– Як Ви та інші в команді відновились після матчу проти Північної Македонії? Які особисті очікування від завтрашньої гри?

– Очікування тільки позитивні, тому що ми розуміємо, що нам треба, який потрібен результат, і налаштовуємось тільки на перемогу. Відновлюємось, як завжди. В нас є все для відновлення, дуже сильний медичний штаб. Усі – професіонали, знають, як кожному відновлюватись. Тому все йде за планом.

– Ви в збірній працювали з кількома різними тренерами та завжди другий матч у міжнародній паузі трішки важчий ніж перший. Чому це відбувається, чи можна це змінити?

– Завжди матчі через два дні на третій важко грати в усіх аспектах у фізичному та ментальному плані. Але ми усі – професіонали та повинні, по-перше, зробити висновки з попереднього матчу і зрозуміти в голові, наскільки буде важкий матч, щоб нам треба було зіграти з першої до останньої секунди на максимальних можливостях і все буде в порядку.