16 жовтня 2023 18:56
2

"Думаю, що це останній рік Луческу в "Динамо". Журналіст прокоментував майбутнє тренера киян

Журналіст Ігор Циганик висловився про майбутнє головного тренера «Динамо».


– У Луческу є мрія виграти чемпіонат. Він про цю мрію і про це завдання сказав президенту, а той сказав: «Ми готові чекати, поки ви будете мати шанси виграти чемпіонат». Якщо Луческу виграє чемпіонат, то подивимося, що буде далі.


Моя думка – я думаю, що це останній рік Луческу в «Динамо», незалежно від того, чи виграє він чемпіонат. Що в голові у Луческу і президента «Динамо» – мені важко сказати. Зараз вони про це не говорять. Зараз головним є той чемпіонат, який йде.


Якщо «Динамо» не виграє чемпіонат, то, я вважаю, що це буде ганьба для Луческу. Він мав би виграти і піти з таким гарним і хорошим настроєм, довівши всім все. Після цього, безперечно, можна було б ставити Шовковського. От я так усвідомлюю цей процес.


Тут не справа у тому, що сума відступних велика. Зараз є домовленість двох людей: один робить роботу, інший – чекає і дивиться, вірить тій людині, яка пообіцяла, що це зробить. Не обговорювався варіант звільнення Луческу чи після вильоту з єврокубків, чи після Кубка. Є чемпіонат. Дуже непросто було після «Полісся». Але є домовленість і поки є шанси, «Динамо» зараз за втраченими очками лідер.

Дуже показове фото. Суркіс розповідає Луческу, як потрібно грати у футбол. Не секрет, що це почалося ще за часів ВВЛ, тільки Валерій Васильович (як би це м'якше сказати) не звертав на це увагу.
Сховати
Игорь, Луческу тоже не обращает внимание. Иначе из старта давно не вылазил зятек Биловар, а любимчик Суркиса Цитаишвили вообще не был отправлен восвояси.