14 жовтня 2023 23:14

"Дякую, що Караваєв забив таку красу": Франков захоплений перемогою збірної України над македонцями

Відомий журналіст Артем Франков прокоментував перемогу національної збірної України над Північною Македонією (2:0) у рамках відбору на Євро-2024.


У суботу, 14 жовтня, збірна України перемогла команду Північної Македонії (2:0) у рамках відбору на Євро-2024. Точку в матчі поставив Олександр Караваєв, який забив неймовірний гол уже у компенсований арбітром час.


Відомий журналіст Артем Франков прокоментував перемогу команди Сергія Реброва.


«Ми забили абсолютно фартовий гол: втрата Атанасова, потім рикошет після удару Судакова, але на це все ж таки потрібно заслужити. Під час матчу жодних сумнівів у справедливості перемоги збірної України бути не може».


Журналіст відзначив кількість створених моментів гравцями синьо-жовтої команди та згадав гол Караваєва.

«У другому таймі ми створили стільки моментів: Мудрик, Довбик, Яремчук мали забивати... А який був удар Судакова! Які взагалі м'ячі тягнув Димитрієвськи! Саме тому гол Караваєва блискучий. Дякую, що він забив таку красу, необхідну красу, а для суперника, безумовно, дурну красу».


Також Франков особисто подякував воротареві збірної України Анатолію Трубіну за його сейви у першій половині гри.


«Після перерви майже нічого македонці біля наших воріт не створили. Звичайно, спасибі чудовому голкіперу Трубіну за те, як він рятував нас у першому таймі. Не забуваємо, що по ударах у площину всього 7:5 (на нашу користь). Сподіваюся, з Мальтою все пройде простіше та надійніше», – зазначив Франков на власному ютуб-каналі.