13 жовтня 2023 17:58
1

Артем ФЕДЕЦЬКИЙ: "Роспутько – безмозкий д#####б. Проміняти юнацьку Лігу чемпіонів на третій дивізіон Росії може лише повний д#####б"

Колишній захисник «Шахтаря» та збірної України Артем Федецький прокоментував ситуацію з хавбеком команди U-19 донецького клуба Олександром Роспутьком, який не повернувся з командою в Україну після матчу 2-го туру групового етапу Юнацької ліги УЄФА проти «Антверпена» (2:1).


– Безмозкий д######б. Так і напишіть. Мізки не можна купити десь в магазині. Якщо людина правильно мислить, то вона повинна розуміти, що зараз відбувається в країні. Тим паче Роспутько з Донбасу, а Росія знищує українські міста та села.

Зі спортивного плану – це також повне самогубство. Проміняти юнацьку Лігу чемпіонів на третій дивізіон Росії може тільки повний д######б.

– У «Зірці» із Санкт-Петербурга тренерами є Геннадій Зубов та Виталій Віценець.


– Тоді зрозуміло звідки ноги ростуть. Напевно, вони раніше мали попередню розмову з цим Роспутьком. Ці люди для мене мертві, я про них забув. Віценець завжди славився своїми проросійськими поглядами. Зубов на цю тему говорив менше, але його вчинок – поїхати тренувати російську команду під час повномасштабної війни – говорить сам за себе. У мене немає слів, на язику тільки нецензурщина щодо них.


– Чим росіяни могли переманити Роспутька?


– Тут справа не в грошах. Скоріше за все, у нього мізки прогнили від російської пропаганди. Думаю, ця людина давно планувала втечу. Він дочекався, поки виїде з «Шахтарем» за кордон, і втілив свій план у життя. Напевно, на нього давно вже вийшли люди із Росії, - сказав Федецький.

Не велика утрата , одним д###бом меньше ... ;)