12 жовтня 2023 13:05

На іспанському порталі вакансій шукають головного тренера для збірної Коста-Ріки

Збірна Коста-Ріки залишається без головного тренера з липня минулого року. У "триколірних" немає постійного наставника з моменту поразки у чвертьфіналі Золотого Кубка КОНКАКАФ від Мексики (0:2). Відтоді обов'язки головного тренера тимчасово виконує Клаудіо Вівас.


Коста-риканська федерація футболу все ще шукає головного тренера. І для цього вона вдається не тільки до традиційних методів. Так, іспанський портал "Futbol Jobs", що спеціалізується на пошуку роботи у світі футболу, опублікував пропозицію, в якій потрібен "тренер для збірної Центральної Америки".

У пропозиції, на яку вже подали заявки понад 20 кандидатів, вказана зарплата: 50 тисяч доларів на місяць. У ній також вказується, що технічний персонал буде "надано федерацією".

У пропозиції про роботу не вказана назва національної збірної, але як стало відомо AS, мова йде про національну команду Коста-Ріки. Однак пропозиція не була опублікована самою федерацією, а надійшла від костариканської представницької агенції, яка згодом відбере і запропонує костариканській федерації кандидатів, які можуть підійти на цю посаду.