10 жовтня 2023 15:44

"Реал" про Азара: "Висловлюємо подяку та прихильність гравцю, який взяв 8 титулів за 4 роки"

«Реал», «Челсі» та «Лілль» звернулися до Едена Азара, який завершив кар'єру.


Еден розпочинав професійну кар'єру в «Ліллі» 2007 року, 2012-го він перейшов до «Челсі». Його останнім клубом був «Реал», за який бельгієць виступав із 2019 по 2023 рік. За кар'єру він виграв 15 трофеїв.


«Після оголошення Едена Азара про завершення кар'єри професійного футболіста «Реал Мадрид» хоче висловити подяку та прихильність гравцю, який прибув у наш клуб у 2019 році та за чотири сезони виграв 8 титулів: одну Лігу чемпіонів, один клубний чемпіонат світу, один Суперкубок Європи, дві Ла Ліги, один Кубок Короля та два Суперкубки Іспанії.


«Реал Мадрид» хоче побажати Едену Азару та його родині всього найкращого на цьому новому етапі його життя», – сказано у заяві клубу.

«Лілль» написав у твіттері: «Професійний шлях Едена Азара добігає кінця, але його майстерність назавжди залишиться в нашій пам'яті. Вундеркінд, чия особа вигравірована біля входу на нашу базу, найбільший талант, який пройшов навчання у «Ліллі».


«Челсі» також заявив: «Еден Азар: один з найбільших серед тих, хто грав у футбол. Спасибі за все. Успіхів після завершення кар'єри».