9 жовтня 2023 20:42

Тест на алкоголь, штраф і втрата водійських прав: ексфорвард "Шахтаря" потрапив у скандал

Колишній нападник донецького Шахтаря та національної збірної Румунії Чіпріан Маріка потрапив у скандал на батьківщині, скоївши злочин у Бухаресті.


У неділю, 8 жовтня, ексфорвард донецького Шахтаря Чіпріан Маріка опинився в епіцентрі скандалу, що відбувся у столиці Румунії.


Колишній нападник донеччан, повертаючись з церкви проїхав на червоне світло світлофора, що помітив екіпаж поліції. Правоохоронці зреагували оперативно, наклавши штраф у розмірі 1450 лей (292 євро, – прим. «УФ») та позбавивши Чіпріана водійських прав терміном на 30 днів.


«Вони влаштували мені тест на алкоголь, щоб подивитися, чи зможуть вони похвалитися чимось більшим. Ці люди показали, що вони можуть бути більш католиками, ніж Папа. Тобто, якщо вони так думали, то хай знають, що я не хочу вступати в суперечки та конфлікти. Наступного разу буду обережніше».


Маріка залишився роздратований тим фактом, що він дуже швидко отримав покарання за свою провину, сказавши, що румунська поліція має мати на порядку денному інші важливіші питання.

«Коли в країні повно наркотиків і ніхто нічого не робить. Ми не хвалимось уловом, справді важливими речами, але румунська поліція склала протокол на мене, тому що я проїхав на червоне світло. Мені здається це занадто», – наводить слова Маріки PlaySport.