9 жовтня 2023 12:57

Маркус Тюрам: "Італія вчить бути конкретним у своїй роботі – це одна із причин, чому вибрав "Інтер"

Нападник «Інтера» Маркус Тюрам підбив підсумки перших місяців у клубі.


«Спілкувався з багатьма клубами, це був непростий вибір. Знав, що це визначить мою кар’єру, знаю, що прийняв правильне рішення.


Італія вчить мене бути конкретним у своїй роботі. Це одна з причин, чому обрав «Інтер». Це допоможе мені зайняти центральну роль. Це приносить мені й інші речі. В Італії мене просили тримати м’яч, передавати його півзахисникам і атакувати простір. Це суміш багатьох речей. Мені довелося вивчати нові методи, дуже покращився лише за кілька місяців тут.

Лаутаро є одним з найкращих нападників у світі. Він дуже технічний гравець і знає, як налагодити зв’язок зі своїми товаришами по команді.

Що мені подобається, так це його якість останнього дотику та його спокій. Радий грати з ним. Грати поруч з Санчесом теж надихає. Він ніколи не здається. Також надихає, як рухається Арнаутович. Це ідеальний клуб для продовження прогресу, але є багато речей, над якими мені ще потрібно працювати.

«Інтер» кликав мене два роки тому, коли я ще грав на позиції вінгера. Однак вони вже бачили в мені дев’ятку. Не у багатьох було таке бачення, але вони мали дуже точне уявлення про мій розвиток. Знаю, чому зробив такий вибір. Хто знає футбол, розуміє, що являє собою «Інтер», а також, які величезні гравці були в цьому клубі.

Коли ми одягаємо цю футболку, відчуваємо, що носимо історію. Є неймовірний ентузіазм. Коли зустрічаю людей на вулиці, всі говорять про наступний матч. Подивіться на дербі. Шум і емоції після мого голу були неймовірні. «Інтер» є одним з найбільших клубів Європи. Я приєднався до стабільної команди, яка добре працює і яка минулого року дійшла до фіналу Ліги чемпіонів. Тут чудові гравці, мій вибір був пов’язаний з усім цим», - сказав Тюрам.