9 жовтня 2023 12:39

Невілл про поразку "Сіті" від "Арсеналу": "Я пророкував їх невелике похмілля - вони вже не можуть досягти більшого. Мій найважчий сезон у МЮ був після требла"

Гарі Невілл вважає, що «Манчестер Сіті» може втратити перемогу в АПЛ.


«Манчестер Сіті» поступився «Арсеналу» (0:1) у 8 -му турі АПЛ. Команда Пепа Гвардіоли йде на 3-му місці в турнірній таблиці, на 2 очки відстаючи від лідируючих «Арсеналу» та «Тоттенхема».

«Я передбачив, що «Арсенал» виграє титул, тому що я відчував, що вони були близькі минулого року, і я думав, що вони знову будуть близькі, а «Сіті» матиме невелике похмілля після требла.


Яка мета «Сіті» цього року? Вони досягли утопії, вони не можуть досягти більшого. Коли довго і завзято борешся за перемогу в Лізі чемпіонів, як вони, виграєш требл і повторюєш досягнення «Манчестер Юнайтед», можна полегшено зітхнути.

Я пам'ятаю, що мій найскладніший сезон у "Юнайтед" був після требла. Ми виграли лігу, але інші команди в тому сезоні були не такі гарні. Це був кошмар, попередній сезон забрав у мене дуже багато сил. Думаю, гравці «Сіті» трохи виб'ються з колії.

За останні пару тижнів вони отримали пару ударів, так що, можливо, їх розбудили досить рано, і ні в якому разі. жодному разі не варто списувати їх з рахунків. Але щось відбувається - "Вулвс", "Ньюкасл", а тепер така поразка [від "Арсеналу"]. Речі, які раніше траплялися не так часто, починають відбуватися у них на очах», – сказав колишній гравець «Манчестер Юнайтед».