8 жовтня 2023 16:44

"Ми приїхали з широко відкритими очима". Мічел відреагував на гру Довбика та компанії в матчі "Кадіс" – "Жирона"

Головний тренер Жирони Мічел Санчес прокоментував перемогу своєї команди над Кадісом (1:0) у матчі дев'ятого туру Ла Ліги. Каталонці продовжують йти у топ-3.


У суботу, сьомого жовтня, Жирона на виїзді зіграла матч дев'ятого туру Ла Ліги проти Кадісу. Поєдинок розпочався з вилучення у складі господарів, а у другому таймі Алейш Гарсія забив єдиний гол та приніс каталонцям перемогу із рахунком 1:0.

Український нападник Артем Довбик вийшов у стартовому складі та провів на полі 72 хвилини, після чого був замінений на Крістіана Стуані.

Головний тренер Жирони Мічел Санчес прокоментував цю перемогу зазначивши цінність такого результату.

«Цього сезону тут ніхто не вигравав, тому що Кадіс вдома має дуже високий рівень конкурентоспроможності та тиску, хоча сьогодні вилучення Мачіса дуже вплинуло на них. Це команда, яка не дає вам простору, вони дуже добре захищаються і створювати моменти проти них дуже складно.

Команда дуже добре тренується, гравці мотивовані, і я не сумнівався, що ми будемо змагатися. Ми приїхали з широко відкритими очима, тому що це команда з дуже високим геном конкуренції, моментами ми страждали», – приводить слова спеціаліста Marca.