6 жовтня 2023 08:17

Клопп після 2:0 з "Юніоном": "Не вдасться завжди перемагати лише за рахунок яскравої гри. "Ліверпулю" є чому повчитися"

Головний тренер «Ліверпуля» Юрген Клопп підбив підсумки гри з «Юніоном».


Англійці здобули перемогу з рахунком 2:0 у 2-му турі групового етапу Ліги Європи.

"Добре. Дуже добрий початок, але потім ми трохи збилися з ритму і дали суперникам виконати надто багато стандартів. Професійний виступ, але ми могли б зіграти і краще».

Про перший гол Гравенберха

«Він чудовий хлопець, і я дуже радий за нього. Час, проведений ним у «Баварії», не був кінцем світу, він зіграв 35 матчів, що гідно для молодого гравця.

Але тепер він може увійти до ігрового ритму, і ви бачите це, коли він з м'ячем. Коли ми можемо виводити на потрібні позиції, він неймовірний. Усі дуже раді за нього. Можливо, це був не найскладніший гол, який він забив у своїй кар'єрі, але гол є гол. Усі вони вважаються однаково».

Про ротацію

«Якщо ми зможемо це зробити, я гадаю, нам варто спробувати. До гри із «Брайтоном» не так багато часу. Минулого року ми жахливо зіграли там, тож зараз маємо проявити себе краще. Я ненавиджу думати про наступний матч після гри, але за такого щільного графіка ми змушені це робити».

Про те, що можна отримати з сьогоднішньої гри

"Робота виконана. Це також важливо. Не вдасться завжди перемагати лише за рахунок того, що граєш яскраво. Це добре для нас, тому що ми можемо багато чого навчитися після цієї гри. Ми виглядаємо по-різному, коли граємо у потрібному ритмі і без нього. З тими самими гравцями. Є чому повчитися, і ми це використовуватимемо», – сказав Клопп.