5 жовтня 2023 15:48

Журналіст про схему ПСЖ 4-2-4: "Лайно. Хто в Європі так грає? Енріке шле нас усіх на ###, як би кажучи: "Я правий, тому що я геній"

Журналіст Даніель Ріоло розкритикував рішення Луїса Енріке у матчі з «Ньюкаслом».


У вчорашньому матчі 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів "ПСЖ" програв із рахунком 1:4. Парижани зіграли за схемою 4-2-4 з Уорреном Заїром-Емері та Мануелем Угарте як півзахисники.

«Проти Марселя він це винайшов. Виконав Вінта Разболтайло (вигаданий персонаж, один із героїв всесвіту Дональда Дака), спрацювало. Це "Марсель", окей. Пофантазувати час від часу, чому б і ні? Але хто міг уявити, що він продовжить так грати? Що це зайде далі ніж просто одна спроба?


У будь-якому випадку це просто не має жодного сенсу. Коли команда перебуває на стадії перебудови, потрібно вибудовувати команду, даючи системі час. А що він робить? Проти Клермона, коли знову нічого не виходило, все почалося заново. У вас там дірка, остання команда Ліги 1 створює купу моментів.


Ніхто й уявити не міг, що він зробить це знову. Яка команда у Європі так грає? Ця система – лайно, це сміття. Ніхто так не грає.


Можна перелаштуватись по ходу справи, але він показує там, що нічого не змінить. Він шле нас усіх на ###, як би кажучи: «Я правий, тому що я геній». Незрозумілі генії – ті, кого я просто ненавиджу», – сказав Ріоло.