5 жовтня 2023 15:28

Iгор ЦИГАНИК: "Динамо" ніби набрало непогану форму в чемпіонаті, але проблеми в обороні залишаються"

Відомий український журналіст та коментатор на каналі «2+2», ексведучий програми «ПРОФУТБОЛ» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч української Прем’єр-ліги «Полісся» – «Динамо» Київ.


Насправді нас очікує дуже цікавий матч. У складі «Полісся» вистачає гравців, які пограли за «Динамо» Київ, Юрій Калітвінцев також буде вмотивований дати бій своїй екс-команді вже у якості тренера.


«Динамо» Київ ніби набрало непогану форму в чемпіонаті, але проблеми в обороні залишаються, особливо у центрі захисту.

«Полісся» – дуже «зубата» команда, яка вміє терпіти, битися до останньої хвилини. Вона це чудово продемонструвала у кубковому матчі проти «Дніпра-1». Вдома «Вовки» однозначно будуть налаштовані серйозно.


«Біло-синім» буде непросто, але вони нині компенсують свої недоліки в захисті результативною грою попереду, забивають чимало кожного поєдинку. Тому я хочу поставити на перемогу «Динамо» Київ. Також ризикованіший варіант з виграшем киян в один гол.


Минулого разу вдалося вірно спрогнозувати довгоочікуваний гол Владислава Ваната – цього разу теж підтримаю нападника гостей ставкою на його влучний постріл. Загалом вважаю, що Ванат має усі шанси стати найкращим бомбардиром УПЛ за підсумками цього сезону.