4 жовтня 2023 20:48
1

"Чикаго Файр" поверне гроші на аккаунт кожного вболівальника, який придбає квиток на матч з "Інтер Майамі", якщо не зіграє Мессі

Чикаго Файр надасть фанатам компенсацію, якщо Лео Мессі не вийде на поле.


5 жовтня "Чикаго Файр" вдома зіграє з "Інтер Майамі" в рамках регулярного чемпіонату МЛС. Через пошкодження Мессі пропустив три попередні матчі, минулого разу він виходив на поле 21 вересня.


На матч з «Інтер Майамі» продано 61 тисячу квитків. «Чикаго Файр» заявив, у якій попросив уболівальників прийти на стадіон незалежно від того, чи зіграє Мессі.


«Ми ще не знаємо офіційного статусу готовності Мессі до завтрашнього матчу, оскільки ніколи немає гарантії, що спортсмен зіграє у тому чи іншому матчі. Ми розуміємо, що багато наших уболівальників розчаруються, якщо не побачать його гру. Розуміємо, що серед присутніх буде багато тих, хто вперше прийде на матч Чикаго Файр. Ми раді вітати їх у нашій родині та дати можливість стати постійними вболівальниками, створивши чудову атмосферу на стадіоні.


Щоб висловити вдячність, «Чикаго Файр» запропонує всім, хто купив квиток на цей матч, і відвідає його знижку у розмірі 250 доларів на покупки в сезоні 2024 року, а також знижку в 50 доларів для всіх, кому ця опція недоступна. Ця акція діє для всіх, хто купив квиток на матч з «Інтер Майамі» і прийде на неї, незалежно від того, які гравці вийдуть на поле», – сказано в офіційній заяві клубу.

У випадку, якщо всі квитки, що купили на матч, прийдуть на стадіон, «Чикаго Файр» поб'є рекорд відвідуваності на домашньому стадіоні, який тримається з 1997 року (41 тисяча глядачів). Середня відвідуваність матчів команди цього сезону – 14 тисяч глядачів.

Які ще кредити? Іпотеку виплатять за них, чи що?