3 жовтня 2023 11:20

Росель про справу Негрейри: "Барсу" звинуватили у вбивстві, але невідомо, де знаходиться труп"

Сандро Росель висловився про справу Хосе Марії Енрікеса Негрейри.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що голова Слідчого суду Барселони Хоакін Агірре, який веде справу, вирахував виплату 7,7 млн євро від «Барселони» колишньому віце-президенту технічного комітету суддів (CTA) RFEF у період з 2001-го по 2018-й злочином .


Каталонський клуб звинуватили у хабарництві. Також у хабарництві звинувачені сам Хосе Марія Енрікес Негрейра, його син, а також колишні президенти каталонського клубу Жозеп Бартомеу та Сандро Росель. Рішення у справі ухвалять 9 присяжних.


«У нас були Мессі, Бускетс, Альба, Іньєста, Хаві, Пеп [Гвардіола] на тренерській лаві, потім Тіто [Віланова]... Я вважають дуже дурними розмови про те, що ми вигравали завдяки Негрейрі. І дуже безглуздо говорити, що він був державним службовцем.


RFEF вже заявила, що не має жодного впливу на суддів. Нам звинувачено у вбивстві, але невідомо, де знаходиться тіло вбитої людини.


Покажіть мені матч, у якому суддя допоміг нам. Я можу показати багато матчів, де вони не допомагали. Ми програли Ла Лігу в останньому турі через помилку, визнану суддею», – сказав Росель в інтерв'ю Rac1.