2 жовтня 2023 19:34
3

"Він може коштувати багато грошей": Циганик назвав гравця "Динамо", поява якого додає команді авторитетності

Журналіст та коментатор Ігор Циганик в програмі "Циганик LIVE" висловив свою думку щодо матчу "Динамо" - "Олександрія".


"Мені неймовірно сподобалась гра "Динамо" в атаці і неймовірно не сподобалась гра в обороні. Поява Бражка додає сильної авторитетності в середині поля. Як на мене, Бражко може коштувати багато грошей, футболіст виконує дуже великий обсяг роботи і у нього фантастичне відчуття голу. У ворота ЛНЗ він забив дальнім ударом і забив 2 майже однакові голи у ворота "Олександрії. "Динамо" створило за перші 15 хвилин багато гострих моментів і могло закривати гру.


В "Динамо" при стандартах на їхні ворота певна паніка, вони грають персональний захист, хоча в Європі вже ніхто так не грає. "Динамо" було важко після пропущених м’ячів, але вони створювали моменти. Після поразки від "Чорноморця" "Динамо" змогло вирвати перемогу над ЛНЗ та "Олександрією". Колись в киян цього не було впевненості, що вони дотиснуть суперника, а зараз ця впевненість з’явилась. Вони вірять в себе, доають впевненості, створюють моменти, ідуть вперед.


Попереду в "Динамо" все дуже добре. Помітно, що додали Волошин і Кабаєв. Поява Ярмоленка - це інший рівень. Він зовсім по іншому працює з м’ячем, все на досвіді. І коли з’являється такий гравець, то ти розумієш, що цей гравець зможе вирішити долю епізоду на користь твоєї команди. Це дуже здорове, коли в команді є гравець такого рівня. Тоді команда розкривається і вірить в свого лідера. Сама поява Ярмоленка на футбольному полі та його гра додає впевненості "Динамо".

Циганик зашкварився повністю. Його місце біля мосейчучки, яка вічно голодна, рахувала щонеділі індекс борщу і казала, що мова не нагодує.
кало-мойский?
У мене прохання до Динамоманії: взагалі не згадувати цю хвойду Коломойського. Після подій в суді його думка не має значення