2 жовтня 2023 17:01
2

Сергій СИДОРЧУК: "Те, що я прийшов з "Динамо", не означає, що буду у "Вестерло" великим гравцем"

Екс-капітан Динамо Сергій Сидорчук поділився емоціями від перших ігор за бельгійський клуб.


"Я не той футболіст, який багато говорить про власну гру. Я хочу бути командним гравцем. І те, що я прийшов з Динамо, не означає, що я буду тут великим гравцем.


Усе життя я був змушений боротися за своє місце під сонцем. Цей характер у мене в крові, і це не зміниться у Вестерло. Але найкращого Сидорчука ви ще не бачили. Мені ще потрібен час, щоб адаптуватися і вирости до свого найкращого рівня.


Я відчував, що маю зробити цей крок і покинути Динамо. Ви весь час сидите в теплій ванні, але іноді потрібно прийняти холодний душ. Це тримає вашу гостроту та дає вам новий погляд. На початку кар'єри я боровся за збереження місця в еліті із запорізьким Металургом. Якщо ви зможете виграти цю битву як команда, ви розвинете менталітет, на якому зможете розвиватися в найближчі роки.


Вестерло буде важко, я це усвідомлюю. Але впевнений, що у нас є команда, яка може подбати про себе. Минулого сезону я дивився декілька матчів. Я бачив схожість з футболом Динамо. Команда, яка любить грати в уважний і конструктивний футбол. Зараз, можливо, нам не варто цього демонструвати деякий час, адже нам потрібні очки. Але, коли ми наберемо їх достатню кількість, будемо показувати хороший футбол", – цитує Сидорчука Nieuwsblad.


Нагадаємо, після відходу з Динамо Сергій провів за Вестерло три повні матчі, результативними діями не відзначався.

Ты и в Динамо таким игроком не был.
М-да, "вирости до найкращого рівня в ... сільському Вестерло", що йде на виліт, а в Динамо він справляв враження не дурного хлопця.
Хоча, Мілевський на фоні інших також не виглядав дурнем, а он як воно вийшло.
Що ще раз доводить, що враження на відстані, якщо не знаєш людину особисто і чим вона живе, - оманливі.