2 жовтня 2023 12:36

Антон КРАВЧЕНКО: "Матч проти "Динамо" показав, що у нас є сили, бажання та майстерність"

Досвідчений центральний захисник Антон Кравченко повернувся до української Прем’єр-ліги, після чотирирічної відсутності. З 2019 року Антон грав у угорському клубі Кішварда. Тепер досвід та майстерність 32-річного Кравченка мають допомогти молодій Олександрії.


– Антоне, як для Олександрії склався матч проти київського Динамо?

– Усі знають нашу ситуацію у турнірній таблиці. На кожен поєдинок ми налаштовуємось максимально, і зустріч у столиці України не є винятком. Матч проти Динамо показав, що у нас є сили, бажання та майстерність для того, щоб перемагати. Наша команда дотримувалася свого плану на гру. Так, наприкінці ми пропустили двічі та програли, але свої очки ми заробимо найближчим часом.


– Вам, напевно, прикро, що Олександрія, двічі програвала, змогла відігратися, але, зрештою, програла…

– Нічого страшного, це футбол.

– Що потрібно зробити Олександрії, щоб залишити підвал турнірної таблиці?

– Ми на правильному шляху. Ми контролювали м’яч, грали досить сміливо проти Динамо.


– Антоне, ти знову повернувся до УПЛ. Якою ти побачив нашу лігу?

– Поки що мені ще важко. Пройшло не так багато часу, і мені ще потрібно трохи часу для адаптації. При мені ми вирвали нічию у Миная, потім крупно програли вдома Чорноморцю і вибили з Кубка України Рух. Ось і у Києві боролися проти Динамо.


– Зараз склад Олександрії дуже боляче омолодився…

– Нині в українських клубах грає багато молодих хлопців. Такий тепер час. Зараз в Олександрії лише чотири досвідчені гравці – Калитвинцев, Ковалець, Логінов та я.


Фото - ФК Олександрія