1 жовтня 2023 23:20

Журналіст: "Чув, що Павелко пропонували здати посаду голови УАФ і вийти на волю наступного ж дня"

Співведучий «ТаТоТаке» Михайло Співаковський вважає, що призначення Андрія Шевченка радником Володимира Зеленського – крок до його призначення головою УАФ.


«У нас є питання щодо Андрія Шевченка: «Шевченко – позаштатний радник президента. Що він збирається йому радити? Ішов би вже у президенти УАФ замість Павелка».

Невже незрозуміло, що, здається, те, що зараз сталося, – це перший крок Андрія Шевченка на саме ту посаду, про яку ви говорите.


Ми розуміємо, що є кандидатура Шевченка. У простір потрапляло прізвище ще одного Шевченка – Олександра Яковича, представника львівського регіону. Але він не балотуватиметься.

Я неодноразово і від багатьох джерел чув, що Павелку там, де він зараз перебуває, пропонували просто здати посаду і вийти на волю наступного дня. Павелко каже: "Ні, ні і ще раз ні".


Що має статися, щоб зараз пройшли перевибори президента УАФ? 3/4 із центрів нашої футбольної спільноти, колективних членів мають виявити свою волю для скликання позачергового виконкому УАФ, на якому буде призначено дату конгресу.


Наскільки я знаю, зараз є кілька агентів впливу, які системно працюють, мандрують нашою картою та обробляють ці 3/4. Після цього будуть вибори. Ми розуміємо, що є така (якщо вона вже зараз у такому статусі) безальтернативна постать», - сказав Співаковський.