30 вересня 2023 09:32

"Барселона" розірвала відносини з "Севільєю" після того, як президент відмовився відвідати традиційну вечерю перед матчем

Представники "Севільї" відмовилися відвідувати традиційну вечерю з керівництвом "Барселони" перед матчем через звинувачення колишнього керівництва "каталонців" у хабарництві у "справі Негрейри". Андалузький клуб також випустив заяву з приводу резонансного судового процесу.


Керівництво "Севільї" також відмовилося від спільного перегляду матчу в спеціальній ложі. "Барселона", однак, виграла матч із мінімальним рахунком 1:0.

"Барселона" хоче публічно продемонструвати засудження необґрунтованої та недоречної атаки "Севільї", представники якої відмовилися взяти участь в офіційному обіді для директорів клубів перед грою між двома командами.

Крім того, вони також відмовилися від традиційного в таких випадках спільного перегляду матчу в ложі для керівництва.

Також андалусійський клуб опублікував заяву, в якій висловив "обурення і засудження дій колишнього керівництва "Барселони" у зв'язку зі "справою Негрейри".

"Барселона" вважає, що це напад на каталонський клуб і кваліфікує як неприйнятне правопорушення.

Так звана "справа Негрейри" не може слугувати виправданням для подібних дій, оскільки судова процедура перебуває на дуже передчасній стадії розслідування, а позиція "Севільї" явно зумовлює факти, які ще належить встановити.

Судове рішення, про яке було повідомлено вчора, жодним чином не змінює фактичне та юридичне становище "Барселони" Воно спірне юридично. Воно не є обґрунтованою доказовою дією і буде належним чином оскаржене клубом.

Позиція "Севільї" виглядає нелогічною з огляду на те, що, з одного боку, клуб ігнорує презумпцію невинності, а з іншого - позбавляє "Барселону" права на захист у триваючому судовому процесі.

У світлі цієї неприйнятної і невиправданої позиції "Севільї" "Барселона" вважає, що всі інституційні відносини з севільським клубом буде розірвано доти, доки їхню нинішню позицію не буде виправлено", - повідомляють у заяві каталонського клубу.