28 вересня 2023 08:06

Анчелотті підтвердив, що "Реал" зіграє з "Жироною" без ключових захисників

Мадридський "Реал" трохи реабілітувався за поразку в дербі від "Атлетіко" минулого вік-енду, комфортно обігравши "Лас-Пальмас" на своєму полі, завдяки голам Брахіма Діаса та Хоселу. Цікаво, що досвідчений форвард забиває вже в четвертому матчі поспіль на "Сантьяго Бернабеу", а ця перемога дозволила "вершковим" піднятися на друге місце в турнірній таблиці Ла Ліги, випередивши "Барселону".


Загалом, наставник "Реала" Карло Анчелотті залишився задоволений як результатом, так і грою, однак одразу висловив занепокоєння з приводу наступного матчу. У уїк-енд "вершкові" вирушать до Каталонії, щоб поборотися із сенсаційною "Жироною", яка захопила історичне лідерство в чемпіонаті Іспанії - в яке вже зробили доволі вагомий внесок українські атакувальні легіонери Віктор Циганков та Артем Довбик. Але Анчелотті підтвердив, що з "Жироною" його команда точно зіграє не в оптимальному складі - через травми двох ключових захисників:


– Із "Жироною" ми однозначно не зможемо розраховувати на Алабу - Давид отримав м'язову травму ще в першому таймі. А також із ушкодженням догравав Рюдігер, і хоча травма Антоніо видається менш серйозною, є вірогідність, що і він не зможе зіграти в Жироні, – резюмував Анчелотті.


Ступінь пошкодження привідного м'яза стегна і терміни відновлення Алаби з'ясуються найближчим часом. Але поки що у "Реала" є тільки один повністю здоровий центральний захисник - Начо Фернандес, що може виявитися проблемою напередодні виїзного матчу з лідируючою та орієнтованою на атаку "Жироною" Циганкова і Довбика.