27 вересня 2023 15:20

Ігор Шуховцев - про те, чому його один раз вигнали зі збірною: "Ми там трохи пізно прийшли і нам сказали: "Все, дякую, не треба"

Колишній український воротар Ігор Шуховцев прокоментував чутки про те, що одного разу його вигнали із національної команди через п'янку.


— Тоді я не пам'ятаю, хто був... Я, Закарлюка – нас викликали як другим складом. Була збірна і під неї готувався другий склад. І завжди ті люди, які у своїх клубах були на виду, їх брали на переглядову збірну. І ось нас викликали.

Приїхали на базу, все все все все... Там форма, це, повинні були розкладатися. Ну ми там трохи запізно прийшли і нам сказали: «Усе, дякую, не треба». Все. Самі наробили собі капостей.

— Ви тоді через радість відзначили? (сміється – прим.)

— (сміється – прим.) Та ну... Приїхали назад, сказав, що не підійшов. І поїхав далі. Та там стільки горболів було, ви всі прекрасно знаєте. Збірну туру на три дні раніше викликали. Як можна збірну туру на три дні раніше викликати до Києва? Це ж треба було говорити.

Раніше ж не було комп'ютерів, телефонів, айфонів. Алло, привіт, люба... Газета написала – потрапив у збірну туру. Три дні можна (показує пальцем на шию – прим.), — розповів Шуховцев.