26 вересня 2023 19:54

Агбонлахор: "Челсі" вже не лякає, дивишся на склад і запитуєш, на що пішов мільярд. 15-мільйонний півзахист "Вілли" задавив їх"

Габріель Агбонлахор вважає, що «Челсі» за Маурісіо Почеттіно нікого не лякає.


«Джексон нестабільно грає у нападі. Мудрику потрібні час та індивідуальні тренування. Час почати випускати Чилуелла на лівий фланг оборони. Ти залишаєш його в запасі і використовуєш Колуїлла. Це що, спроба наслідувати Пепу?


А чи має Конор Галлахер розпочинати у старті кожну гру? Його взагалі-то намагалися позбутися. «Челсі» настав час вибрати стартовий склад і дотримуватися його.


Я був упевнений у перемозі "Астон Вілли". Дивишся на «Челсі» і не відчуваєш страху. Дивишся на його склад і запитуєш, на що витратили мільярд фунтів, де ці гравці.


Кайседо – топ-гравець, Енцо – топ-гравець. Але півзахист "Вілли" в особі Камара та Луїса коштує 15 млн фунтів і задавив 200-мільйонну середню лінію "синіх".

Всі говорять про те, що потрібен час. "Челсі" освистали після гри, фанати не дають вам часу. Вони не збираються погоджуватися на ще один сезон на зразок минулого», – сказав екс-форвард «Астон Вілли» в інтерв'ю Talksport.