26 вересня 2023 13:18
3

Мирон МАРКЕВИЧ: "Циганик має право казати те, що хоче. Я просто знаю – "Дніпро" знищив Коломойський"

Головний тренер «Карпат» та колишній коуч «Дніпра» Мирон Маркевич у коментарі Tribuna.com поділився думками щодо останніх подій у судовій справі неофіційного власника «Дніпра-1» Ігоря Коломойського.


– Після розпаду «Дніпра» деяким гравцям, тренерам та іншим працівникам так і не виплатили борги. Як ви після цього сприймаєте заяву Ігоря Циганика у суді, який виступив поручителем Коломойського та говорив про розвиток футболу у Дніпрі?


– Не виплатили, так. Та як він розвивав? Він знищив «Дніпро». З 100-річною історією. Я не знаю, що там говорив Циганик, то його право – казати те, що хоче. Я просто знаю, що футбольний клуб «Дніпро» знищив Коломойський. Ось і все. Клуб зі 100-річною історією. Не хочу у це влазити. Я просто називаю факти, бо я був там. Була команда, «Дніпро». А він її просто знищив. Немає славетного «Дніпра», 2 рази чемпіонство брали, грали у фіналі Ліги Європи. І такого клубу немає. Є клони – ті «Дніпро-1», незрозуміло, що то таке. Те, що я можу сказати. А хто що казав – мене не хвилює.


– Ви від претензій щодо боргів не відмовляєтеся?


– А чому повинен відмовлятися? Я що, завалив там справи? Ми чесно відпрацювали. І футболісти, і я. Тому цей клуб і знищили – щоб не платити гроші, – відповів Маркевич.

Коломойський знищив не тільки Дніпро, а і Волинь, Карпати. Всюди ліз, щоб потім кинути.
А Металіст раз курченко, раз ярославський )
Прав тут на 100%