25 вересня 2023 22:30

"Марсель" розглядає на посаду головного тренера кандидатуру Галтьє

"Марсель", який аврально намагається знайти нового головного тренера, за інформацією RMC Sport, уже пішов на доволі відчайдушний крок і зателефонував Крістофу Галтьє! Незважаючи на те, що в минулому сезоні Галтьє працював у ПСЖ (який не далі як у минулому турі не залишив від оборони "Марселя" каменя на камені, забивши чотири м'ячі), а також на расистський скандал, коли він був тренером "Ніцци".


Галтьє покинув ПСЖ після минулого сезону і чемпіонського титулу в Лізі 1, але не виправдавши очікування клубного керівництва в Лізі чемпіонів. Наразі фахівець не пов'язаний жодними зобов'язаннями з жодним клубом, а звинувачення в расизмі Крістоф спростував у недавньому інтерв'ю Canal Plus. Інтерес "Марселя" до Галтьє викликаний не тільки бекграундом фахівця, а й тим, що Крістоф – виходець із марсельського регіону, що, за ідеєю, не повинно викликати відторгнення вболівальницької аудиторії, незважаючи на роботу Галтьє в минулому сезоні в Парижі.


Після відходу Ігора Тудора, керівництво "Марселя" вже розглядало варіант з Галтьє, проте визнало пріоритетною ідею призначення Марселіно, який раптово покинув клуб минулого тижня. Тепер же, коли позиції Галтьє в клубі досить сильні, велика ймовірність, що і також буде досягнуто компромісу щодо фінансових умов тренера. Але спочатку все ж і клуб, і Галтьє хочуть з'ясувати реакцію вболівальників "Марселя".