25 вересня 2023 21:05

Віктор Вацко - про зустріч власників клубів УПЛ: "До мене долетіла історія: "Буде Ахметов - буду і я. Не буде Ахметова - навіщо мені туди їхати?"

Журналіст та коментатор Віктор Вацко розповів про ймовірність присутності на наступній зустрічі власників клубів УПЛ представника «Шахтаря» Ріната Ахметова.


«Зараз написали у наших медіа написали, що Рінат Ахметов пообіцяв Геннадію Буткевичу бути присутнім на наступній зустрічі у жовтні. Хоча я б не став так категорично стверджувати через слово «пообіцяв.


З того, що знаю я, Рінат Леонідович перепросив, що не зможе бути присутнім на першій зустрічі та сказав, що постарається бути на наступній. Ось так, напевно, буде правильніше сказати, відштовхуючись від того, що відомо мені.

Я думаю, що буде Ахметов, буде Суркіс. І в усіх інших тоді теж різко з'явиться можливість відкласти неймовірно важливі особисті справи: бізнес, турботу про здоров'я у вигляді якихось невідкладних оздоровчих курсів і приділити увагу улюбленому футболу. Тому що до мене долетіла історія: «Буде Ахметов - буду і я. Не буде Ахметова - навіщо мені туди їхати?». Поки без прізвищ», - сказав Вацко.