24 вересня 2023 23:25

Невілл про "Арсенал": "Чекаю від них холоднокровності - це складно, коли тренер скаче на бровці. Пропустити через хвилину після голу - ось про що я говорю. Вони так і не зібралися"

Гарі Невілл вважає, що Арсеналу не вистачає самовладання на полі.


У 6-му турі АПЛ "Арсенал" зіграв унічию з "Тоттенхемом" (2:2).

"Я хочу від нинішнього "Арсеналу" холоднокровності, а це складно, бо тренер перебуває на бічній лінії та стрибає так, що у це неможливо повірити. Я хочу бачити пристрасть, але також і холоднокровність, і це відчувається як протиріччя. Але я хочу всього цього у потрібні моменти.

Другий гол, пенальті Сака, який був забитий красиво – відсвяткуйте це, дайте щось своїм уболівальникам, бо вони хочуть бачити, що це щось означає.

Але в цій команді мають бути два чи три досвідчені гравці, які скажуть: "Добре, а тепер вмикайтеся. Ми готові і ми доведемо справу до кінця". Характер спрацьовує, коли ви розумієте, що гра в небезпеці.

Райса замінили у перерві, і це становило небезпеку – то чи мав Жоржінью залишитися практично останнім на м'ячі, коли Сон зрівняв рахунок? Можливо, а може й ні. Звичайно, він сам мав зіграти краще, але коли ви пропускаєте гол через хвилину після того, як забили – ось про який характер я говорю. Вони так і не зібралися", – сказав колишній гравець «Манчестер Юнайтед».