22 вересня 2023 08:59

Фанати "Гента" - про матч із "Зорею": "Зрозумів, що дивлюся на те, як кіт вилизує свій хвіст"

Бельгійці вважали "Гент" єдиним претендентом на перше місце в цій групі, тому ніхто не сумнівався, що бельгійський клуб зможе виграти у "Зорі". Але після матчу всі були розчаровані результатом, тому намагалися жартувати та говорити більше про майбутнє, ніж про гру з українським клубом. Вболівальники "Гента" вважають, що їхній клуб грав настільки погано, що футболістам має бути соромно після матчу. А якщо додати, що стадіон був порожній і були чутні прокляття тренера "Гента" на адресу своїх же гравців, то це лише додало всім відчуття якогось смутку та смутку, адже бельгійський клуб уже давно погано грає на виїзді, навіть коли суперники набагато нижчого рівня.


Servranckxs: Ця нічия може подарувати "Зорі" хибну надію. Але це не українці добре грали, а "Гент" відбував номер на полі.


Raemdonck: Нічия на виїзді? Це вже стає поганою звичкою для нашої команди. Дякую, що цього разу не програли. Хоча боюся, що навіть це нікого б вже не здивувало.


Tuipens: "Зоря" грала як уміла, тож до неї немає жодних претензій. Усі питання до "Генту". Суперник дозволяв сьогодні доходити до їхніх воріт, дозволяв створювати моменти. У результаті сумна нічия 1:1, що стала заслуженим результатом роботи нашої команди.


Oosterlinck: У мене сусід іноді дивиться якісь дивні передачі про фермерів. Пам'ятаю, заходив до нього в гості, а там був випуск про те, як треба правильно дбати про корів. Сьогодні я подумав про те, що та передача була набагато цікавіша, ніж сьогоднішній матч. Якщо "Гент" продовжить так грати, то втратить усіх своїх уболівальників.


Smaele: Без паніки! Ми повернемося до єврокубків наступного року і знову спробуємо чогось досягти. Схоже, що з цим сезоном вже все зрозуміло, тому вам не варто засмучуватися.


Taye: Я тричі засинав під час матчу. Якби не страшні крики Гейна Ванхаєзебрука на адресу гравців "Гента", то я навіть не прокидався б. Жаль, що людям доводиться платити гроші за перегляд такого… Навіть не можу назвати це футболом.


Haeck: Команда грає без мотивації. Схоже, наші футболісти навіть не спітніли. Я б їх змусив пішки йти додому. Гравці "Гента" вже втомили всіх своїм жахливим відношенням до вболівальників.


Degroote: Правильно сказав тренер після матчу: ці гравці отримують величезні гроші, але навіть не намагаються грати добре у футбол, бо впевнені, що їх ніхто не зможе замінити. Ніхто не намагався сьогодні виграти. Вони думають, якщо зіграли внічию, то це не проблема, адже є ще 5 матчів. Але люди, які дивилися цей матч, думають інакше.


Aryan: Боюся, що справа у тренері. Якщо твоя команда не біжить, якщо не намагається виграти, то ти в цьому винен. Не буває такого, що футболісти постійно погано грають, а тренер потім виходить і каже, що у всьому винна команда. Значить, тебе вже не шанують у колективі. Тому час йти.


Strosse: На 35-й хвилині матчу я зрозумів, що дивлюся на те, як мій кіт вилизує свій хвіст. І зрозумів, що дивлюся на це вже хвилин п'ять, а то й більше. Дивно, але на це справді було цікавіше дивитися, аніж на матч "Зоря" – "Гент". Мій кіт справді намагався, на відміну від гравців.


Temmerman: Коли люди кажуть, що "Гент" ставить перед собою завдання потрапити до групового раунду Ліги чемпіонів, то мені стає смішно. А що ми робитимемо там, якщо навіть "Зоря" для "Гента" надто складний суперник?


Landuyt: Матч, який потрібно швидко забути і вдати, що його ніколи не було. Це було настільки погано, що навіть перемога нікого б не порадувала. Гра "Гента" не приносить жодного задоволення.


Plumet: Оце досягнення! "Гент" зіграв унічию 1:1 з великою луганською "Зорею". Команда може пишатися, а вболівальники зустрінуть гравців в аеропорту, щоб віддячити за цю фантастичну гру.


Erion: Якщо ви не можете виграти у команди, яка грає на чужому полі "домашні" матчі, яка грає без своїх уболівальників і змушена постійно їздити в чужу країну… Скажу так: "Гент" не заслуговує грати в єврокубках з таким ставленням.


Nalaj: На похороні веселіше, ніж на такому матчі. Я не зміг себе змусити дивитися гру із "Зорею" до кінця. І не шкодую про це.


Haene: Сумна гра. Сумний результат. Сумне ставлення гравців до своєї роботи. "Зоря" заслужила сьогодні зіграти внічию. Це скромна команда, яка намагається грати у футбол. Нехай у них погано виходить, але вони справді намагаються.


Sraessens: Огидне видовище, а не футбол. "Зоря" теж грала погано, але ж у них зовсім інша ситуація та інші можливості. Для українців нічия з фаворитом групи – це добрий результат. Для нас це якщо не провал, то просто чергове розчарування.


Dossche: Гейн Ванхаезебрук біля лінії поля пробіг більше кілометрів, аніж вся команда разом узята. Схоже, що сьогодні лише тренер переживав за результат. І лише тренеру було соромно перед уболівальниками. Сумне видовище.


Conninck: Співчую всім, хто подивився цей матч до кінця. Ви викинули зі свого життя 90 хвилин. За цей час можна було сходити до туалету, поїсти, погуляти із собакою та зайнятися любов’ю із дружиною. А потім переглянути результат в інтернеті.


Ponsaerts: Таку гру навіть коментувати не хочеться. Якщо "Гент" гратиме так погано, ми навіть ісландський клуб обіграти не зможемо. Цікаво, що після жеребкування багато людей вірили в те, що "Гент" зможе виграти всі 6 матчів у цій слабкій групі. Здається, буде дивом, якщо ми взагалі потрапимо до плей-оф.