20 вересня 2023 14:07

Сульшер назвав п'ять гравців, яких він хотів підписати в "Манчестер Юнайтед"

Колишній головний тренер «Манчестер Юнайтед» Уле Гуннар Сульшер назвав п'ять гравців, яких він хотів підписати, коли був менеджером «червоних дияволів».


«Хотіли підписати Ерлінга Холанда, до того як він дебютував за «Зальцбург», Деклана Райса, який не коштував би стільки, скільки коштував улітку.

Ми обговорювали кандидатуру Мойсеса Кайседо, але вирішили, що нам потрібні гравці, готові до того, щоб грати відразу. «Брайтон» дуже зручний у тому, що дає змогу гравцям приїжджати з-за кордону і протягом півтора року намацувати свої позиції. У «Юнайтед» такої розкоші немає, і це коштувало клубу багатьох гравців.

Ми дуже хотіли підписати Джуда Беллінгема – він гравець для «Ман Юнайтед», але я поважаю, що він вибрав «Боруссію» Дортмунд. Можливо, це було розумно. Але саме тому я поважаю Аарона Ван-Біссаку, Дена Джеймса і Джейдона Санчо. Молоді гравці, готові прийти в команду, яка не була на 100 відсотків такою, якою вона була на момент мого приходу.

Я б підписав Гаррі Кейна в будь-який день тижня, і мені було зрозуміло, що він хотів прийти. Але у клубу не було бюджету в умовах фінансових обмежень з боку Covid-19», – сказав Сульшер.

Зазначимо, що Сульшер очолював «Манчестер Юнайтед» із грудня 2018 по листопад 2021 року.