19 вересня 2023 14:14

"Дуже хороші заміни провів Луческу": Вірт виділив трьох гравців у матчі "Динамо" та "Ворскли"

Юрій Вірт, який нині відпочиває від тренерської роботи, активно освоює фах телевізійного експерта. Уважно переглянувши матч Динамо проти Ворскли (2:0), він дійшов висновку, що перемога киян абсолютно заслужена.


Вірт навіть детально виокремив, хто йому найбільше сподобався з команди Мірчі Луческу.


«Динамо провело шикарний перший гол після триходівки Дубінчак — Ванат — Волошин. Потім кияни продовжили тиснути на ворота Ворскли, створювали гольові моменти.


Запам’яталася активність із лівого флангу, від Дубінчака і Волошина. Заряджений на ворота був Ванат, мав низку гольових моментів. Ворскла нічим не запам’яталися, два удари повз ворота».


Не забув похвалити Вірт і наставника киян.


«Дуже хороші заміни провів Мірча Луческу. З виходом Кабаєва і Беніто атаки Динамо стали дуже гострими. Також відзначу і Кабаєва: на 72-й хвилині тільки штанга врятувала полтавчан від голу.


Заслужена перемога Динамо. У гостей відзначу Кане — він був одним із найактивніших футболістів у складі своєї команди», — сказав Вірт у коментарі телеграм-каналу УПЛ ТБ.


Після чотирьох зіграних матчів в новому сезоні УПЛ динамівці мають в активі дев’ять очок та посідають сьому сходинку в турнірній таблиці УПЛ.


Наступний поєдинок в українській Прем’єр-лізі Динамо проведе 23 вересня на виїзді проти черкаського ЛНЗ. Початок гри заплановано на 13:00.


В 1/8 фіналу Кубку України динамівці зустрінуться в столичному дербі з Оболонню. Поєдинок відбудеться 27 вересня.