19 вересня 2023 09:49

Еміл Хескі: "Ліверпуль" нікуди не дінеться і продасть Салаха саудитам за 150 млн фунтів"

Екс-форвард "Ліверпуля" Еміл Хескі висловив думку щодо шансів Мохамеда Салаха перейти в чемпіонат Саудівської Аравії. Нагадаємо, минулого літа "Ліверпуль" відмовився продавати Салаха в "Аль-Іттіхад", проте саудівці мають намір підписати вінгера в майбутньому.


- Вони нікуди не подінуться. Він - головний футболіст-мусульманин у світі. Роздобути його було б для них найбільшою перемогою. Вони намагаються захопити контроль над усіма видами спорту - бокс, Формула-1, UFC. Футбол - можливо, один із найважливіших видів спорту у світі, а Салах - один із найзірковіших мусульман, тому мене не здивувало те, що вони пішли за ним. Пропозиція була вигідною, і я чекаю, що вони будуть підвищувати цю планку. І не тільки на час дії його контракту - вони, ймовірно, хочуть, щоб він став їхнім послом на все життя. Я не думаю, що вони відступляться.


Думаю, вони зупиняться на 150 мільйонах фунтів. Щось близько того. Навряд чи це станеться в січні, я не думаю, що "Ліверпуль" захоче руйнувати те, що у них є на даний момент - вони рухаються до вершини таблиці. Не думаю, що вони будуть цьому перешкоджати, але саудівці продовжать наполягати - сто відсотків, тому що вони хочуть Салаха.