18 вересня 2023 11:36

Невілл: "Не думав, що МЮ боротиметься з "Сіті" та "Арсеналом", враховуючи трансфери. Для цього потрібні гравці типу Кейна та Райса"

Гарі Невілл перед стартом сезону не вірив, що "МЮ" боротиметься за титул АПЛ.

«На старті сезону я був стурбований. Було відчуття, що «Манчестер Юнайтед» швидко та добре впорався з роботою на трансферному ринку, але мене турбувало, що гравці, яких вони підписали, не посилять команду порівняно з минулим сезоном.


Я ні на секунду не замислювався про те, що «Манчестер Юнайтед» боротиметься з «Манчестер Сіті» та «Арсеналом» з огляду на те, яких гравців вони підписали. Для цього були потрібні трансфери типу Харрі Кейна або Деклана Райса, наприклад. «МЮ» не мав грошей на угоди такого типу.

Нині команда не дуже гарна. Це не істерія. Я йшов на гру з «Брайтоном» як уболівальник і думав: «Чи зможуть вони мене здивувати?»

Я завжди налаштовую оптимістично. Я ніколи не ходив на Олд Траффорд без оптимізму, тому що така роль футбольного вболівальника – ти йдеш на стадіон і підтримуєш команду. Але не думаю, що 72 тисячі вболівальників «Манчестер Юнайтед», які знайомі з «Брайтоном» та знають свою команду, були здивовані тим, що побачили. Перед грою було відчуття: "Побачимо, що станеться", "Візьмуть одне очко". Ось такі коментарі від людей, котрі заходили на стадіон», – сказав колишній захисник «Манчестер Юнайтед» у своєму підкасті.