13 вересня 2023 14:07

Фабіо КАННАВАРО: "Це був найкращий виступ Італії, на який ми могли сподіватися"

Фото - ua.depositphotos.com


Колишній капітан збірної Італії Фабіо Каннаваро поділився враженнями від матчу відбору на Євро-2024 проти України (перемога 2:1):


«Я побачив команду, яка росте, ми починаємо відчувати вплив Спаллетті, одного з найкращих тренерів на рівні збірних. Це був найкращий виступ, на який ми могли сподіватися. Щонайменше впродовж півгодини ми бачили агресивну та динамічну команду, особливо в півзахисті з Локателлі та Фраттезі. Останній, крім двох важливих голів, показав, наскільки він додав.


У центрі поля з Бареллою і Тоналі, коли той здоровий, у нас якісний і фізично потужний півзахист. Распадорі в нападі був дуже важливим для створення вільного простору.


Але нам потрібно грати уважніше і додати в русі. Мені дуже подобаються і Скальвіні, і Бастоні, але вони обидва звикли грати в схемі з трьома захисниками, по-іншому рухатися і діяти більш широко.


Ді Лоренцо часто опинявся занадто широко і високо, і українці цим користувалися. З часом ми додамо. Вітання Лучано, він заслужив похвали. Я впевнений, що в підсумку ми відберемося на Євро-2024».